VIOLINS

Dominic Scott

Juanjo Aguado

Estudia al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València obtenint les màximes qualificacions en violí i matrícula d’honor en el curs acadèmic 2020/2021. Ha estat concertino de Camerata Llíria City of Music-UIMP i també ha col·laborat com a solista en l’Orquestra Simfònica de Zamora. En els seus ensenyaments professionals va obtenir el segon Premi de Música Vicent Galbis i el Premi Professional en l’Especialitat de Violí en 2018.

Dominic Scott

Raquel Pérez

Titulada superior en el Conservatori Superior de Música «Joaquín Rodrigo» de València en l’especialitat d’Interpretació, Violí. L’any 2017 va obtenir el Premi Extraordinari de Fi de Grau Professional de Violí. Ha estat músic titular de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, l’Orquestra Federal i l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, en la qual ocupa el lloc de concertino. A més, al llarg de la seva carrera ha tingut l’oportunitat de formar-se amb professors d’alt nivell com Leticia Moreno, Enrique Palomares o M. Carmen Antequera.

Dominic Scott

Pablo Borreguero

Col·labora amb la Jove Orquestra Simfònica de Castelló, la Berklee Film Orchestra, i la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, sent d’esta última membre titular.
Obté el primer premi de la VII ‘Concurs Internacional de Joves intèrprets de Música de Cambra de Montserrat’ al costat de el «Quintet Montero» en 2019.Se gradua de l’especialitat d’Interpretació Violí al Conservatori Superior de Música «Joaquín Rodrigo» de València en el curs 2020/2021. Actualment perfecciona els seus estudis amb Mikhail Spivak.

Dominic Scott

Javier Burgos

Alumne de Gjorgi Dimcevski i de Miguel Colom en la ‘Academia d’estudis orquestrals’ de la fundación Baremboim-Said. Va estudiar al Conservatori Professional de Valencia on va obtindre el premi extraordinari. Guardonat en diversos concursos com ‘Ciutat de Sagunt’, ‘Ciutat de Faura’ o ‘Fes art’. Ha rebut masterclass de grans professors com Zohrab Tadevosyan, Sergei Teslia o Boris Kuschnir, entre d’altres.

Dominic Scott

Júlia Ferriol

Ha estudiat al Conservatori Professional de Música
«Pintor Pinazo» de Godella amb la professora Sarahí Sancho i obté el premi extraordinari de final de grau en l’especialitat de violí.
Actualment és membre de l’Orquestra de Cambra de Mallorca, la Nostrum Mare Camerata, l’Orquestra de Cambra de València, l’Orquestra de Cambra de la Societat Filharmònica de València i la Jong Metropole d’Holanda. Ha estat membre de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i la Jove Orquestra Nacional d’Espanya i ha col·laborat amb l’Orquestra Segle XXI, la Bruckner Akademie Orchester de Munic, la Jove Orquestra Simfònica de Granada, la Orquestra Federal de València, la Wiener Jeunesse Orchester i l’Orchestra Giovanile Italiana.

Dominic Scott

Maria Gil

Ha col·laborat amb l’Orquestra Federal de València, la Orquestra Filarmònica de la Universitat de València, la Orquestra de València, la Orquestra Segle XXI i la Jove Orquestra Simfònica de Granada sota la direcció de Cristóbal Soler, Beatriz Fernàndez, Jordi Mora, Pablo Rus, John Carewe, etc. Actualment és membre de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i també de la Jove Orquestra de Euskal Herria (EGO).
Ha rebut classes de Pilar Mor, Mª Carmen Antequera, Miguel Colom, Pablo Suárez, Sarah Kapustin i Sergey Teslya entre altres.
En l’actualitat estudia al Conservatori Superior de Música d’Aragó amb Josep Colomé.

Violes

Dominic Scott

Maripau Navarro

Es troba estudiant el Grau d’Interpretació a l’escola Superior de Música Musical Arts de Madrid.
Prèviament va obtenir el premi de grau professional al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent.
D’altra banda, ha rebut classes magistrals de violistes com Sophia Reuther, Inés Picat, Vicent Nogués i Wilfred Strehle, entre d’altres.
És membre titular de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, la Jove Orquestra de la FSMCV i la Jove Orquestra Simfònica de Castelló, on ocupa el càrrec de cap secció. També ha col·laborat amb l’Orquestra de València.

Dominic Scott

Pablo Silvestre

Nascut i format a València, obté el Premi Extraordinari Professional de Viola, i ha estat membre d’orquestres com la Jove Orquestra de la Federació de Societats Musicals, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i la Jove Orquestra Simfònica de Castelló. També ha rebut classes de diversos solistes, com Joaquín Riquelme, David Fons o Isabel Villanueva.

Dominic Scott

Alberto Marqués

L’any 2021 obté el Títol Superior en l’especialitat d’interpretació de viola al Conservatori Superior de Música de València sota la tutela de Pablo García.
També ha rebut classes de Rivka Golani, Simone Gramaglia, Sergio Sáez, David Fons i Pilar Marín i Josep Puchades.
Actualment està realitzant el màster orquestral a Musikene.
És membre titular de la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana i de l’Orquestra Federal de València.

Violoncellos

Dominic Scott

Esther Bochons

Actualment estudia al Conservatori Superior de Música «Joaquín Rodrigo» de València, amb el professor Dimas Moreno, però també rep classes de la madrilenya Maria Macedo. Va debutar com a solista en 2019 amb la Jove Orquestra de la Unió Musica de Llíria. Actualment és violoncel titular de la Jove Orquestra de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Dominic Scott

Maria Fuster

És graduada en el CSMV amb Menció d’Honor en el Premi Extraordinari de Fi de Grau i també en Magisteri amb especialitat en Música. Ha col·laborat en la Banda Municipal de València i és membre de la Orquesta de Cámara de Valencia i la Camerata Llíria City of Music. Ha estat durant un quadrimestre alumna del conservatori Robert Scumann de Düsseldorf baix les instruccions d’Armin Fromm, solista de l’orquestra d’Essen. Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Manuel Santapau, J.E Bouché, Lluís Claret, Miguel Jiménez, Troels Svane, Sung-Wom Yang. Ha actuat baix la direcció de Luis Cobos, Roberto Forés, Brian Cole, Manuel Galduf, Andrés Valero, Juan José Aguado i Plácido Domingo. Actualment perfecciona els seus estudis amb David Forés.

Dominic Scott

Álvaro Ramos

S’ha graduat al Conservatori Superior de Música «Joaquín Rodrigo» de València amb altes qualificacions entre les que destaquen la matrícula d’honor en l’assignatura d’Orquestra.
Destaca la seva participació en la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, la Jove Orquestra Simfònica de Castelló, o l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, on ocupa el lloc de cap de secció.
Ha col·laborat amb orquestres de caràcter semiprofessional com l’Orquestra Eutherpe i la Meraki Orquestra; i formacions professionals com l’Orquestra de València.

Contrabaix

Dominic Scott

Tarek Tebsamani

Finalitza els seus estudis al Conservatori Superior de Música «Joaquin Rodrigo» de València.
Actualment, Tarek forma part des de 2015 com a membre titular, de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i la Jove orquestra de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana des de 2017. També ha sigut músic titular de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, i ha col·laborat amb l’Orquestra de València.